CRVENKAPICA: Počelo je loše, a završilo odlično

CRVENKAPICA: Počelo je loše, a završilo odlično

Gradsko kazalište mladih Split

 

 

Meni se jako sviđa. Ovo mi je 100. put da gledam Crvenkapicu, ali dobro... Neki dijelovi predstave nisu bili isti kao normalna Crvenkapica. Najdraži dio mi je kada je njezina baka prdnula na vuka.

Daniel Ljumeži, 10

 

Predstava je bila super izmijenili su predstavu od prave, ali to je bilo super. Svi likovi koji su se trebali sakriti nisu se sakrili pa mi je to bilo malo glupo, ali predstava je super.

Mak, 10

 

Predstava je bila zanimljiva. Mislim da su na drugačiji način napravili izmjenu scenografije. Da je na sceni bilo više likova, a ljudi koji mijenjaju scenografiju su, po mom mišljenju, trebali biti neutralnije obučeni (u crno, bijelo). Svidjelo mi se to što je vuk sišao s pozornice i prolazio kroz publiku. Ova predstava je bila modernija verzija Crvenkapice. Baka je čak imala i televizor! Ova predstava mi se svidjela zato što je imala dosta šaljivih trenutaka.

Petra Mušić, 12

 

Hm… Nisam točno sigurna kakva mi je bila predstava…. Početak mi je bio previše dosadan i živcirala me pjesma koju je Crvenkapica pjevala. Iskreno, bilo bi mi naj draže da je vuk na kraju pojeo Crvenkapicu i lovca Luku. Oni su mi bili jako, jako iritantni kroz cijelu predstavu. Crvenkapica je... pa… baš glupa, a lovac ima kobasice uvučene ispod majice koje bi trebale izgledati kao trbušni mišići.

Ema Plazibat, 11

 

Ova predstava mi na početku nije bila toliko zanimljiva, uvodni dio je bio jako dug što mi se nije svidjelo. Najzanimljiviji dio mi je bio kraj, bilo je raznih pjesama i sve je bilo vedrije. Najdraži lik mi je bila baka, mislim da je ona prenosila najvedriju energiju. Nešto što mi se nije svidjelo je to što dosta stvari koje su glumci govorili nisam čula. Sve u svemu predstava je bila dobra.

Anamaria Vuledin, 12

 

Predstava mi se svidjela, a tome se nisam nadala. Mislila sam da će predstava biti dosadna, ali ispostavilo se da nije toliko dosadna. Minus je bio zvuk!!! Početak se loše čuo, ali što je više išlo prema kraju zvuk je bio sve bolji i bolji. Najbolji likovi su mi baka i vuk, ne mislim da je do glumaca, već do uloga. Najbolji dio mi je bio onaj u slowmotionu (usporeni dio), jer je bio jako zanimljiv i COOL!

Marisa Perković, 11

 

Meni je predstava bila poučna. Bila mi je poučna zato što ne smijemo pričati sa strancima i moramo slušati svoju mamu. Priča je govorila o djevojčici koja je srela vuka iskrenula drugim putem, zato što ju je vuk prevario. Krenula je dužim putem, a vuk kraćim. Kada je vuk došao kod bake, pokrio ju je plahtom i pozvonila je Crvenkapica. Vuk ju je također pokrio plahtom i onda je pokucao lovac koji je uspavao vuka i „oslobodio“ baku i Crvenkapicu. Vuk se ispričao što ih je htio pojesti.

Ema Buliček, 10

 

Crvenkapica je igrokazna predstava s dijalogom, monologom, te plesom i pjesmom. Na početku predstave je bilo jako dosadno i nije se ništa čulo, ni događalo ništa uzbudljivo. Glumci se nisu baš dobro čuli jer nisu mali mikrofon (bubica). Pri sredini predstave je bilo dosta pjesama koje su bile živahne i glasne. Djeca su se nakon toga razbudila i počela plesati. Bilo je dosta zvučnih efekata poput škripanja vlaka, udaraca… Ova predstava se malo razlikovala od crtanog film, a zato što to ne bi mogli grafički prikazati, kao npr. kad su na kraju samo uspavali vuka, a ne napunili kamenjem. Predstava je bila prikladna za naš uzrast.

Sara Uzelac 14

FOTO GALERIJE

Adriatiko

Zora riđokosa

Miš u toću

Doktor Svelječić