MUKA MALOG VUKA: Nezaboravno iskustvo

MUKA MALOG VUKA: Nezaboravno iskustvo

Kazalište Mala scena, Zagreb (HNK u Šibeniku)

 

Jako dobro

Kao zadnja predstava na ovom festivalu koju sam pogledao u kazalištu i moram priznati da je bila jako dobra. Predstava je imala jako zanimljivu i lako objašnjivu radnju. Sjetite se predstava Tri praščića, Sedam kozlića i Crvenkapica. One sve imaju jednog zajedničkog lika - vuka. E pa sad zamislite život tog vuka. O tome se radila predstava. Mladi vuk je trebao dostaviti kolače. Na tom putu su ga zaustavljale razne uloge iz tih predstava. Predstava je bila odlična, a igrali su je samo tri glumca koja su konstantno bila na sceni. No, više-manje to je sve što se može reći.

Emil Erak, 15

 

Ne sudi ljude po koricama

Meni se ova predstava svidjela, te je bila primjerena svim uzrastima. Meni se jako svidjela zbog scenografije, svjetlosnih i zvučnih efekata. Ova predstava ima pouku da ne sudiš ljude po koricama i da učimo iz pogrešaka iz prošlosti. Meni se ova predstava svidjela kao kraj Dječjeg festivala i nadam se da ću opet doživjeti ovakvo iskustvo.

Sara Juraga, 12

 

Dosadna tema

Predstava mi je bila dosadna zbog teme. Scenografija je bila lijepo postavljena, ali se meni nije svidjela.

Mihaela Mijić, 12

 

Vuk želi biti dobar

Predstava koju sam sinoć (30.6.2017.) gledala govori o malom vuku koji želi biti dobar, ali ga svi likovi iz priče krive da im je uskratio sreću, a skoro i život. Kostimi, pjesme i rekviziti su bili kreativni. Predstava mi je bila zanimljiva, a svidjela se i djeci u publici.

Ariana Copić, 11

 

Baj, baj!

Prije predstave mi je u oči upala curica koja je svom silom pokušavala puknuti štapić s čelom. Na početku predstave sam se selila u 5 loža, pa sam propustila početak, ali sam uspjela shvatiti da se predstava radila o malom vuku koji su mnogi osuđivali zbog pogrešaka svojih predaka. Radilo se tu o tri praščića, sedam kozlića i naravno Crvenkapici, a priče su se pričale na najzanimljiviji način, pomoću šalica. Da, šalica. Sada natrag na lože, u prvoj je bilo dijete koje je pilo iz svoje termosice kao da mu je to zadnje u životu, onda svake sekunde ispitivalo tko je ovaj, tko je onaj. U predstavi se sve rimovalo, pa tako bi bilo red da i ja nešto izrimujem za kraj, a dok smislim za sada "Baj baj!"

Nika Vlahović, 14

 

Vuk, vuku, vukovima...

Jedan mali vuk išao je u posjetu djedu, jer mu je to mama rekla. Dva vuka prepričavaju vuku priče o vukovima. Kostimi su bili smečkasti. Glumci su lijepo pjevali. Publika je pažljivo gledalla. Svidjela mi se predstava.

Lara Živković, 11

 

Gdje je nestao treći praščić?

Vučo je mali vuk kojeg je mama poslala djedu u šumu i na putu je susreo Crvenkapicu, dva praščića i sedam kozlića svi su mu ispričali kako su vukovi zli. Na kraju su se pomirli s Vučkom. Svidjela mi se predstava.

Anđela Matić,11

FOTO GALERIJE

Vlak u snijegu

Alisa u zemlji čudesa

Wanda Lavanda

PALČICA